خبر خوب برای پژوهشگران در زمینه ویرایش مقالات انگلیسی

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۶ کد : ۷۷۹ اخبار داخلی
کمیته تحقیقات دانشجویی با شرکت ایده پردازان میلاد پارس (گروه Research Editor) تفاهم نامه همکاری امضاء نمود.
خبر خوب برای پژوهشگران در زمینه ویرایش مقالات انگلیسی

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به منظور افزایش کیفیت مقالات انگلیسی پژوهشگران دانشگاه، با شرکت ایده پردازان میلاد پارس (گروه Research Editor) تفاهم نامه همکاری امضاء نموده که به موجب آن همه پژوهشگران به ویژه پژوهشگران این دانشگاه که از طریق لینک زیر مقالات خود را برای خدماتی مانند ویرایش نیتیو مقالات، ویرایش انگلیسی، ویرایش مقاله، ویرایش نیتیو، ویراستاری نیتیو، ویراستاری مقاله، ترجمه تخصصی مقاله، ترجمه مقاله، ویرایش نیتیو مقالات انگلیسی به این موسسه ارسال نمایند از تخفیف ویژه 15% برخوردار خواهند بود.

پس از ثبت نام از طریق آدرس فوق، برای اعمال درصد تخفیف مقرر شده کد تخفیف savehums.ac را هنگام پرداخت هزینه پروژه خود را وارد کنید. یادآوری می شود که برای دریافت تخفیف، حتما از طریق لینک داده شده ثبت نام نمایید.

کلید واژه ها: تفاهم نامه ترجمه کمیته تحقیقات دانشجویی