مهلت ثبت نام دومین همایش MEDTALK تا ۳۰ بهمن ماه

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۷ کد : ۶۴۴ اخبار داخلی
دومین همایش MEDTALK توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در تاریخ ۱۷ و ۱۸ اسفند ماه ۱۳۹۹ برگزار می گردد.
مهلت ثبت نام دومین همایش MEDTALK تا ۳۰ بهمن ماه

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در نظر دارد دومین همایش MEDTALK را در اسفند ماه امسال (1399) برگزار نماید.

ارائه در این همایش به زبان انگلیسی بوده و هر نوع مطلب جذاب مرتبط با علوم پزشکی را دربر می گیرد. محورها و موضوعات پیشنهادی برای ارائه دهندگان در پوستر همایش قابل مشاهده است.

از دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه دعوت می گردد جهت ارسال آثار خود حداکثر تا 30 بهمن ماه اقدام نمایند.

تمامی شرکت کنندگان و ارائه دهندگان می بایست از طریق لینک زیر ثبت نام کنند.

لینک ثبت نام در همایش

لینک ورود به سامانه و ارسال فایل‌ها
لازم به ذکر است برای تمامی شرکت کنندگانی که ثبت نام نموده اند و در بیش از نیمی از زمان همایش را حضور داشته اند، گواهی معتبر توسط کمیته تحقیقات علوم پزشکی بیرجند صادر می گردد.

علاقمندان به ارائه می بایست فایل ارائه خود را به سه صورت فایل صوتی (حداکثر به مدت ۱۰ دقیقه)، پاورپوینت و نیز فایل متن انگلیسی ارائه، به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مراجعه نمایید.