شرکت در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۱۵۹ همایش ها و کنگره های سراسری
شرکت در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی

حضور سرپرست و اعضای شورای مرکزی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی و دفتر یوسرن دانشکده علوم پزشکی ساوه در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی _ دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. در اولین روز هفدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری خانم دکتر پریسا حسینی و دانشجویان در غرفه کلان منطقه ۶ حضور داشتند.در ادامه روند برگزاری همایش، دانشجویان در کارگاه های کمیته مرکزی توسعه آموزش علوم پزشکی کشور شرکت کرده و از غرفه های کلان منطقه های مختلف بازدید کردند.در دومین روز این جشنواره، دانشجویان برای آشنایی با کاربرد هوش مصنوعی در زمینه آموزش بالینی و پیشرفت صنعت واقعیت مجازی از غرفه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان بازدید کرده و در مراسم ارائه و داوری ایده‌های نوآورانه آموزشی شرکت کردند.

نظر شما :