کسب تندیس برتر و پروپوزال برتر توسط دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه در جشنواره شهید آشتیانی دانشگاه علوم پزشکی قم

دومین جشنواره ایده و پروپوزال نویسی دکتر کاظمی آشتیانی مورخ 22 آبانماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد. در این جشنواره طرح تحقیقاتی با عنوان "بررسی رابطه حمایت اجتماعی درک شده و عزت نفس با انگ ناباروری شهرستان ساوه" موفق به کسب تندیس برترین طرح های جشنواره شهید کاظمی آشتیانی شد.

همچنین طرح های تحقیقاتی با عنوان "بررسی‌تاثیر سوپ سلولی حاصل از سلول های بنیادی اکتوفرانشیمی بویایی بر آستروسیت های فعال شده‌فتوتیپA1، میکروگلی هایM1 و میزان دمیلیناسیون در مدل کوپریزون" و "بررسی سبک زندگی ارتقا دهنده سلامت در کارکنان دانشکده علوم پزشکی ساوه در سال۱۴۰۱-۱۴۰۲" موفق به کسب عنوان پروپوزال برگزیده شدند.