برگزاری جلسه مشترک کمیته تحقیقات دانشجویی،دفتر یوسرن و دفتر توسعه آموزش پزشکی

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۱ کد : ۳۶۸۱ اخبار داخلی اسلاید شو کمیته تحقیقات نشست ها
برگزاری جلسه مشترک کمیته تحقیقات دانشجویی،دفتر یوسرن و دفتر توسعه آموزش پزشکی

جلسه مشترک کمیته تحقیقات دانشجویی،دفتر یوسرن و دفتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه مورخ دوشنبه 17 مهرماه در سالن جلسات معاونت آموزش با حضور جناب آقای دکتر همت(معاونت آموزش و تحقیقات) و جناب آقای دکتر میثم رحمانی( مدیر مرکز رشد) برگزار شد.

در این جلسه سرکار خانم دکتر پریسا حسینی (سرپرست کمیته تحقیقات) ضمن تقدیر از سرکار خانم معماریان ( دانشجوی برگزیده کنگره دانشگاه بقیه الله) به بررسی مسایل مرتبط با کمیته دانشجویی و دیگر دفاتر دانشجویی پرداختند.در این جلسه همچنین مشکلات دانشجویان در حضور جناب آقای دکتر همت بیان گردید و در ادامه جلسه اعضا به تبادل نظر پیرامون برگزاری کارگاهها، مدارس فصلی و تورهای تحقیقاتی در نیمسال دوم سال تحصیلی پرداختند.

در انتهای جلسه سرکار خانم آیدا حسینی دانشجوی کارشناسی اتاق عمل به عنوان دبیر جدید دفتر یوسرن دانشکده انتخاب گردید.