جلسه مشترک مرکز رشد و کمیته تحقیقات دانشجویی

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۰ کد : ۳۵۵۰ اخبار داخلی اسلاید شو کمیته تحقیقات
جلسه مشترک مرکز رشد و کمیته تحقیقات دانشجویی

جلسه مشترک مرکز رشد و فناوری و کمیته تحقیقات دانشجویی در تاریخ 1402/06/21 در سالن جلسات معاونت آموزش و تحقیقات با حضور جناب آقای دکتر مسلم سارانی مشاور دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی (ساغ ) و دبیر کمیته نوآوری و فناوری دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به صورت حضوری و مجازی و در بستر گوگل میت برگزار شد. در ابتدای جلسه معرفی اعضا و توضیحات اولیه توسط سرکار خانم دکتر حسینی ارائه شد سپس در ادامه  این جلسه توضیحاتی درخصوص اهداف طرح صدف و کارگاههای این طرح ونحوه برگزاری مدرسه فناوری و کارگاه های آشنایی با فضای کسب و کار توسط دکتر سارانی داده شد . همچنین در این جلسه جناب دکتر رحمانی در خصوص دغدغه ها و مشکلات برگزاری کارگاهها صحبت هایی ارائه نموده و اعضا در این مورد به تبادل نظر پرداختند و در انتهای جلسه نیز تصمیماتی در خصوص نحوه برگزاری کارگاه ها اتخاذ شد.