اولین کنگره بین المللی سواد سلامت

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰ کد : ۳۴۸۴ اخبار داخلی اسلاید شو کمیته تحقیقات
اولین کنگره بین المللی سواد سلامت

اولین کنگره بین المللی و سومین همایش ملی سواد سلامت در تاریخ ۲۸ و ۲۹ مرداد ماه سال جاری در مشهد مقدس  با حضور 800 نفر از پژوهشگران و علاقمندان برگزار گردید. توسعه سواد سلامت، تعهد دولت و نظام سلامت (سیاست گذاری)،محیط های ارتقا دهنده سواد سلامت (بهداشتی، دارویی و درمانی، آموزشی، مدارس و...)،سواد سلامت و مدیریت بیماری ها،سواد سلامت و رسانه،توسعه مهارت ها و راهبردهای سواد سلامت،تاثیر آموزش بهداشت و سواد سلامت بر سبک زندگی سالم و سواد سلامت و توانمندسازی جامعه از محورهای اصلی مورد بررسی در این همایش بودند.

در این همایش کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه با 3 چکیده پوستر پذیرفته شده شرکت داشت.

عنوان چکیده اول :

.The Assessment of Health literacy levels related to Oral and Dental Health and its Association with Dental Neglect Behavior among Medical Sciences Students

نویسندگان : دکتر پریسا حسینی کوکمری، زهرا صبوحی، نرگس عبدی پور، فاطمه رشیدی

عنوان چکیده دوم:

Investigation of the psychometric properties of the Employee Health Literacy Questionnaire

نویسندگان: دکتر محمود کریمی، دکتر پریسا حسینی کوکمری

عنوان چکیده سوم با همکاری واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت:

Examining he Health literacy level among Adults in Savah County:Findings From a National Study

نویسندگان: دکتر پریسا حسینی کوکمری، خانم فاطمه محمدصفت رودسری

قابل ذکر است در این همایش چکیده های پذیرش شده توسط سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی، خانم دکتر پریسا حسینی کوکمری ارائه گردید.