کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی جهت تشکیل هسته‌های پژوهشی از دانشجویان علاقمند دعوت به عمل می آورد.

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۳ کد : ۲۹۲۱ اخبار داخلی اسلاید شو کمیته تحقیقات
تعداد بازدید:۱۷۸
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی جهت تشکیل هسته‌های پژوهشی  از دانشجویان علاقمند دعوت به عمل می آورد.

به اطلاع می‌رساند کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده، به منظور ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت‌های پژوهشی و فناوری دانشجویی در نظر دارد اقدام به ایجاد و تشکیل ساختار‌های نظام‌مند تحت عنوان هسته‌های پژوهشی، با رویکرد جامعیت بخشیدن و هدایت صحیح امور در این هسته‌ها نماید تا فرآیند‌های پژوهش و فناوری به شیوه‌ای کارآمد و منظم در راستای اهداف کمیته صورت پذیرد. تشکیل این هسته‌ها در قالب گروه‌های آموزشی، مرکز رشد فناوری سلامت، ارتباط با صنعت و پژوهش در آموزش پیشنهاد می‌گردد. لذا از دانشجویان فعال و علاقمند به حوزه‌ی پژوهش که تمایل به همکاری دارند دعوت به عمل می آید تا تاریخ 1401/12/15 به واحد کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی مراجعه نمایند. همچنین می توانید از طرق زیر با ما در تماس باشید.

ایمیل کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه: srcsavehums@gmail.com

تلفن: 08642249542- داخلی 403

نظر شما :