تور فناوری نانو در تاریخ ۱۲-۹ مهر ماه برگزار شد:

اعزام یک تیم دانشجویی جهت بازدید از سیزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو

۱۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۶ کد : ۲۴۷۸ اخبار داخلی اسلاید شو کمیته تحقیقات
اعزام یک تیم دانشجویی جهت بازدید از سیزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو

نمایشگاه فناوری نانو فرصتی است تا فناوری نانو و توانمندیهای کشور در این حوزه به عموم علاقه مندان معرفی و ارائه شود؛ در این رویداد، فعالان عرصه علم و فناوری نانو در قالب بخشهای دولتی و خصوصی، شرکتهای دانش بنیان، پارکهای علم و فناوری، تولیدکنندگان محصولات نانویی، ایده های نانویی و گروههای فعال در حوزه آموزش و ترویج علم و فناوری نانو، محصولات، خدمات و تحقیقات خود را در حوزه نانو ارائه میکنند که زمینه ساز تعامل مستقیم این بخشها با علاقه مندان، دانش پژوهان، پژوهشگران و متخصصان و آشنایی، تبادل اطلاعات، هم افزایی و افزایش فرصتهای همکاری و مشارکت در بخشهای مختلف خواهد بود. سیزدهمین دوره این نمایشگاه با عنوان «ایران نانو  »۱۰۴۱ از تاریخ  ۹ الی  ۱۱ مهرماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.
تور فناوری نانو، فرصتی است که در آن امکان آشنایی و بازدید هدفمند برای علاقمندان به فناوری نانو در این نمایشگاه فراهم میشود. این بازدید به صورت گروهی همراه با یک راهنما جهت معرفی بخشهای مختلف نمایشگاه صورت گرفت.