بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۰۴۱ اخبار داخلی

بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی  در اردبیل در تاریخ ۱۵ الی ۱۸ شهریور ۱۴۰۱ برگزار می شود.

محور های کنگره:خون شناسی، سرطان و روش های نوین درمانی،بیماری های خود ایمنی و نقص سیستم ایمنی،آسیب شناسی،ژنتیک و سلول های بنیادی،مراقبت های بهداشتی در پاندمی ها،طراحی‌و ارزیابی داروها و واکسن،بیماری های غیرواگیر و واگیر،علوم اعصاب و بهداشت روان،بیو تکنولوژی و نانوتکنولوژی،پزشکی شخصی سازی شده،چالش های آموزش مجازی،طب سنتی و آب درمانی،بهداشت دهان و دندان ،پرستاری و مامایی،توریسم سلامت،علوم پایه و... می باشد.

شایان ذکر است مهلت ارسال خلاصه مقالات تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ می باشد.