پیام سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱

۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۲ کد : ۱۸۹۰ اخبار داخلی اسلاید شو کمیته تحقیقات
پیام سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱

امیدواریم بهار 1401، ابتدای روزگار نو برای میهن عزیزمان باشد. بهار طبیعت مانند یک انقلاب رفتاری، فرصت دوباره نگریستن به دیروز و امروز است. امید است که بهار به معنای بهتر زیستن و بهتر نگریستن، بهتر از همه دیروزها، سبزی و طراوت را تلاوت کردن باشد. خوشبختانه سال گذشته را با تمام فراز و نشیب ها، غم ها و شادی ها و به خصوص ادامه شیوع بیماری کووید ۱۹ پشت سرگذاشتیم. در این بهار، مجموعه کمیته تحقیقات دانشجویی یک سال بزرگ‌تر شده است و از خامی و ناپختگی، دورتر شده و با تجربه بیشتر و نیروی جوان عزم نیل به اهداف بزرگ را دارد. در سالی که گذشت با یاری خداوند متعال و تلاش و هم فکری همه دوستان  و همکاران و پشتیبانی مدیران، از تهدیدها فرصت‌هایی را برای مجموعه فراهم ساختیم و با بازنگری در برنامه های خود و بهره گیری از تجربیات قبلی و خرد جمعی، در راستای برنامه های توسعه قبلی، برنامه توسعه ای جدیدی را طرح ریزی کرده ایم که امیداوریم بهتر از قبل و پرتوان تر به همه اهداف ترسیم شده برسیم. با جابجایی ساختمان معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی و تغییرات ساختاری ایجاد شده امیدواریم در سال جدید، به فضل الهی و با همت خودمان در مجموعه کمیته تحقیقات دانشجویی و همراهی بیش از پیش مدیران ارشد دانشکده، بتوانیم در مسیر اعتلای دانشکده قدم برداریم و روزهایی روشن و آینده ای نویدبخش را در تحقق اهداف و رسالت¬های کمیته تحقیقات به طور خاص و دانشکده به طور کلی، متصور شویم.
مجددا با عرض تبریک و شادباش سال نو به عامه مردم عزیز به ویژه دانشگاهیان محترم، بدینوسیله از تلاش، همدلی و همراهی همه مدیران و کارکنان محترم و اساتید گرانقدر، دانش آموختگان و دانشجویان عزیز که سرمایه اصلی هر دانشگاه محسوب می شوند، تشکر و قدردانی نموده و ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان در ماه پر برکت رمضان، برای همه فردایی روشن، همراه با بهروزی، سلامتی و موفقیت روزافزون آرزو می نمایم و التماس دعای خیر دارم.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی – دکتر حسین زاده