جلسه ی شورای مرکزی

اولین جلسه ی شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی با حضور اعضای جدید شورا پس از انتخابات برگزار گردید.

۱۴۰۰/۱۲/۱۷
۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۱ کد : ۱۸۳۳ اخبار داخلی اسلاید شو کمیته تحقیقات

روز چهارشنبه مورخ 1400/12/17 جلسه ای با حضور سرپرست محترم کمیته تحقیقات دانشجویی و اعضای (سابق و جدید) شورای مرکزی به صورت مجازی برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر ادریس حسین زاده ضمن تشکر از اعضای سابق شورای مرکزی و کارشناس کمیته، به مرور فعالیتهای صورت گرفته تاکنون پرداخته و در ادامه ضمن بیان خلاصه ای از وظایف اعضا، از ایشان خواستند با مطالعه ی " اساسنامه کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور" و تعامل با اعضای سابق با وظایف خود بیشتر آشنا شده و در جهت انجام وظایف محوله و فعالیتها کوشا باشند. ایشان ضمن ارائه ی گزارشی از روند انتخابات شورای مرکزی به نحوه ی انتخاب دبیر اشاره نموده و بیان کردند که انتخاب دبیر طی 2 مرحله ی رای گیری در شورا و بررسی رزومه ی فرد انتخاب شده در شورای پژوهشی انجام خواهد شد. سپس اعضای جدید ضمن معرفی خود به بیان نظرات و دیدگاههای خود در مورد روند ادامه ی فعالیتها پرداختند. در آخر با کاندید شدن 2 تن از اعضا رای گیری جهت انتخاب دبیر انجام شد. مقرر گردید پس از طی مرحله ی بعدی دبیر کمیته معرفی گردد.