پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات، فرهنگی و دانشجویی به مناسبت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۵ کد : ۱۶۱۲ اخبار داخلی
پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات، فرهنگی و دانشجویی به مناسبت روز دانشجو

با فرارسیدن روز دانشجو فرصتی دوباره برای بررسی هویت تاریخی و رسالت ملی و دینی دانشجو ، فرا روی ما قرار می‌گیرد. شانزدهم آذر وامدار حماسه سازی سه سردار دانشجویی است که ساحت سنگر دانشگاه را از استکبار مصون داشتند.
۱۶آذر، نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، از خودگذشتگی، پایداری، استقلال و آزادی است. در این روز، دانشجویان به اعمال مزدورانه شاه اعتراض و او را دست نشانده دولت آمریکا معرفی کردند.
آنان ثابت کردند که دانشجو، تنها جوینده دانش نیست؛ بلکه جوینده همه خوبی‏هاست و در همه‏‌جا حضور چشم‏گیری دارد و با روشنگری و آگاهی‏‌های خود، هرگز اجازه نخواهد داد دشمنان در امور داخلی و خارجی کشور دخالت کنند. ۱۶‌آذر ثابت کرد که ایران تنها از آنِ ملت ایران است و آنان خود حق اداره کشورشان را دارند. ۱۶آذر ثابت کرد که قلم‏ها، شعارها و قدم‏های استوار دانشجو، همواره همراه ملت و یاری‌گر دولت در همه زمینه‏‌هاست.
 روزدانشجو، روز علم‏دوستی و حقیقت‏‌پرسی، روزطلوع اندیشه‏‌های نو، روز انسان‏های فرهیخته و بالنده، روز اندیشه‏‌های ناب و روز گسستگی جهل‏‌ها و نابخردی‌ها برشما دانشجویان فهیم وفرهیخته دانشکده علوم پزشکی ساوه مبارک باد.

دکتر مرتضی همت
معاون آموزش، تحقیقات، فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه